تاثیر مصرف شکر در حافظه و تمرکز سالمندان
بلاگ

تاثیر مصرف شکر در حافظه و تمرکز سالمندان

نقش شکر و تاثیر آن در حافظه سالمندان

تحقیقات اخیر محققان دانشگاه Warwick در مورد تاثیر مصرف شکر در حافظه و تمرکز سالمندان ، یافته‌های قبلی دانشمندان را زیر سوال برده و ثابت کرده است که مصرف مقدار کمی شکر می‌تواند عملکرد ذهن سالمندان را بهبود بخشیده و تمرکز آنها را در هنگام انجام کارهای نسبتا دشوار افزایش دهد.

تا کنون تحقیقات زیادی درباره کشف رابطه مصرف گلوکز و چگونگی فعالیت مغز صورت گرفته است. فرآیندهای عصبی قسمت هیپوکامپ مغز، مسئولیت کنترل ادراک ما را به عهده دارند. مصرف گلوکز می‌تواند ساز و کار این قسمت از مغز را بهبود بخشیده و تاثیر مثبتی روی عملکرد آن داشته باشد.

این گروه از محققین برای بررسی تاثیر مصرف شکر در حافظه و تمرکز سالمندان ، عملکرد رفتاری گروهی متشکل از 50 نفر زن و مرد 18 تا 27 ساله و 58 نفر افراد 65 تا 82 ساله را در طولانی مدت مورد بررسی قرار دادند. آنها به جای آزمایشات فیزیولوژیکی، روی رفتار و عملکرد این افراد متمرکز شده‌اند.

نحوه انجام آزمایش به این صورت بود که به هر فرد یک بار قند گلوکز و بار دیگر قند مصنوعی داده و سپس آزمون‌های مختلف ذهنی و عملی از این افراد گرفته شد. نتایج به دست آمده از این تحقیقات قابل توجه بود. در بررسی‌های انجام شده مشخص شد که مصرف مقدار کمی گلوکز در افراد مسن عملکرد ذهنی آنها را به طور محسوسی افزایش می‌دهد. این در حالیست که مصرف این ماده تاثیر چندانی در عملکرد افراد جوان ندارد. در واقع مصرف مقدار کم و کنترل شده‌ گلوکز می‌تواند برخلاف ذهن جوانان، تاثیر مثبتی روی عملکرد ذهن سالمندان داشته باشد. البته مصرف گلوکز موجب افزایش شادابی افراد جوان‌تر می‌شود ولی تاثیری روی عملکرد ذهنی آنها ندارد.

برای مشاهده مطالب بیشتر در حوزه سلامت و تغذیه می‌توانید به مقالات بخش سلامت و تغذیه مراجعه نمایید.

3 دیدگاه برای “تاثیر مصرف شکر در حافظه و تمرکز سالمندان”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *