طرز تهیه سالاد ذرت مکزیکی و ترشی هالوپینو
بلاگ

آموزش انواع سالاد: طرز تهیه سالاد ذرت مکزیکی

یک سالاد خوشمزه و مطابق با ذائقه ایرانیان

برخلاف غذاهای رایج در جنوب شرق آسیا که ترکیبات عجیبی داشته و از ذائقه اکثر ایرانیان دور است، غذاهای مکزیکی باب میل ذائقه ایرانیان است. البته غذاهای مکزیکی هم مانند غذاهای هندی به تندی شهرت دارند. اما می‌توان میزان تندی آن را به گونه‌ای تنظیم کرد که آزاردهنده نباشد. در ادامه به طرز تهیه سالاد ذرت مکزیکی، به عنوان یک سالاد خوشمزه و سازگار با ذائقه ایرانیان می‌پردازیم.

مواد مورد نیاز سالاد ذرت مکزیکی

مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد ذرت مکزیکی و ترشی هالوپینوذرت شیرین 1 قوطی

پنیر خامه‌ای 2 قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده نصف لیوان

پیازچه خرد شده 1 قاشق غذاخوری

ترشی فلفل هالوپینو ¼ لیوان

پودر سیر ¼ قاشق چایی خوری

پودر فلفل پاپریکا نصف قاشق چایی خوری

آب لیمو 2 قاشق غذاخوری

سس مایونز 3 قاشق غذاخوری

سس فلفل تند چند قطره

طرز تهیه سالاد ذرت مکزیکی

ابتدا سس فلفل تند و سس مایونز را مخلوط می‌کنیم. همانطور که اشاره شد، تندی سالاد اختیاریست و می‌توان آن را مطابق با ذائقه خانواده تنظیم کرد. به همین خاطر میزان سس فلفل تند کاملا اختیاریست. حتی می‌توان سس تند را با فلفل قرمز جایگزین کرد.

سپس پودر فلفل پاپریکا، پودر سیر و پنیر خامه‌ای را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه پیازچه، گشنیز و آب لیمو (ترجیحا از لیموی تازه استفاده نمایید) را اضافه می‌کنیم. در آخر ترکیبات فوق را با ذرت و ترشی هالوپینو مخلوط می‌کنیم.

به جای ترشی هالوپینو می‌توان از ترشی فلفل معمولی هم استفاده کرد. هرچند ترشی فلفل هالوپینو برند ایرانی در سوپر مارکت‌ها به راحتی قابل دسترس است.

در خصوص پودر پاپریکا لازم به ذکرست که می‌توان به سادگی آن را در منزل تهیه کرد. پودر پاپریکا، فلفل خشک پودر شده است. می‌توان از فلفل دلمه‌ای قرمز یا فلفل قرمز و ترکیب این دو استفاده کرد. اگر تنها از فلفل دلمه‌ای استفاده کنید، پودر پاپریکا تند نمی‌شود ولی عطر و طعم مطلوبی دارد. برای تند شدن آن می‌توان کمی فلفل قرمز هم خشک و پودر آن را با پودر فلفل دلمه‌ای قرمز خشک شده ترکیب کرد.

برای مشاهده رسپی انواع سالاد، می‌توانید بخش آموزشی انواع سالاد در وبلاگ گودپک را مطالعه نمایید.

شرکت گودپک با سابقه طولانی در تولید انواع ظرف سالاد یکبار مصرف در ابعاد و اشکال مختلف است. از جمله محصولات تولیدی این شرکت می‌توان به ظرف سالاد مربع، ظرف سالاد گرد، ظرف سالاد HD700 و ظرف سالاد 1000 سی‌سی اشاره کرد. در ساخت ظروف یکبار مصرف گودپک از بهترین مواد اولیه استفاده و تمام استانداردهای لازم در آن رعایت شده است.

5 دیدگاه برای “آموزش انواع سالاد: طرز تهیه سالاد ذرت مکزیکی”

    1. هدی عزیز، درخواست شما را به اطلاع تیم تولید محتوای گودپک میرسانیم تا در اسرع وقت به آن رسیدگی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *