طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی و مواد مورد نیاز
بلاگ

آموزش انواع سالاد: طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی

سالاد سیب زمینی آلمانی با سس خامه‌ای

سالادهای آلمانی به طور کلی به دو دسته تقسیم می‌شوند: دسته اول سالادهایی با پایه گیاهی که در تهیه آنها از انواع سبزیجات استفاده می‌شود. سس این سالادها معمولا ترکیبی از آبلیمو یا سرکه و برخی ادویه‌جات است. گروه دوم سالادهای آلمانی تهیه شده از سبزیجات در کنار مواد پروتئینی از جمله گوشت، مرغ، تخم مرغ و ژامبون است. برای سرو این سالادها معمولا از سس خامه استفاده می‌شود. در ادامه به طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی با سس خامه‌ای می‌پردازیم. این سالاد یکی از محبوب‌ترین سالادهای آلمانی است که طعم بسیار خوبی داشته و در کنار سس خامه علاوه بر بزرگسالان، برای کودکان هم جذاب است.

مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی

سیب زمینی پخته 2 عدد متوسط

تخم مرغ پخته 2 عدد متوسط

ژامبون 100 گرم

ذرت شیرین 1 پیمانه

خیارشور خرد شده نصف پیمانه

پیازچه خرد شده 1/ 3 پیمانه

جعفری خرد شده 1/3 پیمانه

سس خامه نصف پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی

برای تهیه این سالاد ابتدا باید سیب زمینی‌های خام را پوست کنده و در آب جوش همراه با نمک بپزیم. سیب زمینی را تا حدی بپزید که نرم شود (حدودا یک ربع). اگر سیب زمینی بیش از حد پخته شود، در سالاد له شده و نمای جالبی ندارد. سپس سیب زمینی‌ها را آبکش کرده و اجازه میدهیم آب آن کاملا خشک شود. پس از آن سیب زمینی‌ها را نگینی درشت خرد می‌کنیم. در ظرف دیگری تخم مرغ پخته و خرد شده، ژامبون خرد شده، خیار شور، ذرت شیرین و سبزیجات معطر (جعفری و پیازچه) را مخلوط می‌کنیم. در نهایت سیب‌زمینی‌های خرد شده را به سایر مواد اضافه کرده و پس از افزودن نمک، فلفل و سس خامه‌ای همه مواد را به آرامی مخلوط می‌کنیم.

بهتر است قبل از سرو سالاد چند ساعت آن را در یخچال قرار دهیم تا طعم مواد به خوبی در یکدیگر ترکیب شوند.

برای مشاهده سایر رسپی‌های سالاد می‌توانید به بخش آموزش انواع سالاد در وبلاگ گودپک مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *