مواد اولیه و طرز تهیه سالاد عربی تابولی
بلاگ

آموزش انواع سالاد: طرز تهیه سالاد عربی تبولی

سالاد عربی تبولی، یک وعده غذایی کامل

سالاد عربی تبولی یکی از سالادهای محبوب در اکثر کشورهای عربی است و به عنوان پیش غذا یا همراه با غذا سرو می‌شود. برای تهیه این سالاد رسپی های مختلفی وجود دارد که متناسب با ذائقه افراد مختلف تغییر یافته، اما یکی از معروف ترین رسپی های این سالاد را در ادامه آموزش می دهیم.

در وبلاگ گودپک مدتی است که به آموزش سالادهای ملل از کشورهای مختلف می پردازیم. برای آشنایی با انواع سالادها از کشورهای مختلف و مشاهده مواد اولیه و طرز تهیه آنها می توانید به مبحث سالاد ملل در وبلاگ گودپک مراجعه نمایید.

مواد مورد نظر برای تهیه سالاد عربی تبولی

بلغور گندم نصف پیمانه

جعفری تازه 100 گرم

نعنا تازه 3 قاشق غذاخوری

پیازچه 3 عدد متوسط

گوجه فرنگی 3 عدد

خیار 2 عدد

لیموی تازه 1 عدد

روغن زیتون، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد عربی تبولی

اسم این سالاد عربی تبولی است. برای تهیه این سالاد مقوی، ابتدا بلغور گندم را به مدت 6 ساعت در آب گرم خیس کرده و اجازه می دهیم نرم شود. سپس در صافی ریخته تا آب اضافی آن خارج شود. سپس سبزیجات را خرد و گوجه و خیار را نگینی خرد می کنیم.

سپس همه مواد را در کاسه ای بزرگ ریخته و همراه با نمک و فلفل، آبلیموی تازه و روغن زیتون به خوبی مخلوط می کنیم. سالاد عربی تبولی به همین سادگی آماده می شود. برای تزیین این سالاد می توان آن را درون برگ های کاهو به تعداد نفرات سرو کرد.

سالاد تابولی یکی از انواع سالادهای عربی است که با بلغور گندم و سبزیجات تازه درست می شود

شرکت گودپک با تولید انواع ظروف یکبار مصرف سالاد، با ویژگی های منحصر به فرد آماده ارائه خدمات به مشتریان عزیز است. از انواع ظروف سالاد یکبار مصرف می توان به ظرف سالاد گرد، ظرف سالاد مربعی، ظرف سالاد HD700 و غیره اشاره کرد.

1 دیدگاه برای “آموزش انواع سالاد: طرز تهیه سالاد عربی تبولی”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *