طرز تهیه سالاد کاردینال فرانسوی به همراه مواد اولیه
بلاگ

آموزش انواع سالاد: طرز تهیه سالاد کاردینال فرانسوی

سالاد کاردینال فرانسوی، شامی سبک و راحت

آشپزی فرانسه با قدمت دیرین خود یکی از محبوب‌ترین آشپزی‌های دنیاست. فرانسوی ها اولین بار سس های مادر را به جهانیان معرفی کرده و از کنار آنها سایر سس ها را تهیه نمودند. سالادهای فرانسوی هم از تنوع بالایی برخوردار بوده که قبلا به آموزش برخی از آنها از جمله سالاد نیسواز و سالاد مرغ فرانسوی در مبحث سالادهای ملل پرداخته‌ایم. در این مقاله می‌خواهیم یکی دیگر از سالادهای محبوب فرانسوی با نام سالاد کاردینال را آموزش دهیم.

سالاد کاردینال فرانسوی به همراه طرز تهیه و مواد اولیه در وبلاگ گودپک

سالاد کاردینال به دلیل داشتن کربوهیدرات می‌تواند به عنوان یک وعده شام سبک در نظر گرفته شده یا در مهمانی‌های رسمی در قالب پیش غذا سرو شود. برای مشاهده مواد اولیه و طرز تهیه این سالاد خوشمزه فرانسوی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نظر برای تهیه سالاد فرانسوی کاردینال

سیب زمینی 500 گرم

مغز کرفس یا کاهو 2 عدد

برنج پخته شده 4 قاشق سوپ خوری

گردوی خرد شده 4 قاشق سوپ خوری

سس مایونز 1 پیمانه

آبلیمو نصف پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد فرانسوی کاردینال

ابتدا سیب زمینی ها را با آب و کمی نمک، آبپز می کنیم. اگر سیب زمینی بیش از حد پخته شود، در هنگام مخلوط شدن با سایر مواد در سالاد له می شود. بنابراین در حدی که سیب زمینی نرم شود آن را می پزیم. پس از پخت سیب زمینی ها را نگینی یا خلالی خرد می کنیم.

در ادامه مغز کاهو یا ساقه های نازک کرفس را هم خرد کرده و همراه با برنج پخته شده و گردوی خرد شده به سیب زمینی ها اضافه می کنیم. در مرحله آخر سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل را درون ظرف دیگری به خوبی مخلوط کرده و به سایر مواد سالاد اضافه می کنیم.

سالاد کاردینال فرانسوی را می توان درون ساقه کرفس یا برگ کاهو سرو کرد

برای تزیین سالاد می توانید از ژامبون یا مغز گردو استفاده کرده و سالاد را به صورت تک نفره در برگ کاهو یا ساقه کرفس ریخته و تا زمان سرو درون یخچال قرار دهید.

2 دیدگاه برای “آموزش انواع سالاد: طرز تهیه سالاد کاردینال فرانسوی”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *