مواد اولیه و طرز تهیه سالاد لوبیا سیاه مکزیکی در وبلاگ گودپک
بلاگ

آموزش انواع سالاد: طرز تهیه سالاد لوبیا سیاه مکزیکی

سالاد لوبیا سیاه، سالادی سبک و مقوی

لوبیا سیاه یکی از انواع لوبیا با خواص شگفت انگیز است. اطلاق این نام به  واسطه رنگ پوسته تیره و براق این لوبیا است. لوبیا سیاه منبعی غنی از آهن، منیزیم، کلسیم، فسفر، روی، مس، منگنز و… بوده و برای سلامتی انسان بسیار مفید است. این ماده غذایی مقوی را می توان در قالب یک وعده غذایی کامل در کنار نان یا برنج مصرف کرده یا از آن برای تهیه انواع سالادها استفاده کنیم.

یکی از سالادهای پرطرفدار و محبوب با این ماده غذایی مقوی، سالاد لوبیا سیاه مکزیکی است. در ادامه به معرفی مواد لازم برای تهیه این سالاد خوشمزه می پردازیم. توجه به این نکته الزامیست که ممکن است تهیه برخی از این مواد دشوار یا هزینه بر باشد، از این رو می توانید آنها را حذف کرده یا با ماده غذایی دیگر جایگزین کنید.

مواد مورد نظر برای تهیه سالاد لوبیا سیاه مکزیکی

لوبیا سیاه پخته شده 1 پیمانه

لوبیا سفید پخته شده 1 پیمانه

پیاز 1 عدد متوسط

آواکادو 1 عدد

فلفل دلمه ای سبز و قرمز خرد شده 1 پیمانه

ذرت شیرین 1 پیمانه

سیب زمینی 1 عدد متوسط

روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد لوبیا سیاه مکزیکی

ابتدا لوبیاها را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آنها را عوض می کنیم. سپس آنها را آبپز می کنیم. لوبیاها را تا حدی که نرم شوند می پزیم. نباید لوبیاها بیش از حد پخته و له شوند. سیب زمینی هم تا جایی که نرم شود، آب پز میکنیم.

مواد اولیه و طرز تهیه سالاد لوبیا سیاه مکزیکی

آواکادو را به شیوه ای که قبلا آموزش داده ایم، خریداری کرده و برش می دهیم. آواکادو، سیب زمینی پخته و پیاز را نگینی خرد میکنیم. فلفل دلمه ای هم نگینی خرد کرده و در نهایت همه مواد را باهم مخلوط می کنیم. در آخر برای چاشنی سالاد از روغن زیتون، نمک، فلفل و آبلیمو استفاده می کنیم.

3 دیدگاه برای “آموزش انواع سالاد: طرز تهیه سالاد لوبیا سیاه مکزیکی”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *