طرز تهیه سالاد مرغ و بادام فرانسوی به همراه مواداولیه برای ۴ نفر
بلاگ

آموزش انواع سالاد: طرز تهیه سالاد فرانسوی مرغ و بادام

طرز تهیه سالاد فرانسوی مرغ و بادام

در بخش آموزش انواع سالاد وبلاگ گودپک، به معرفی مواد اولیه و طرز تهیه انواع سالادها از ملل مختلف می‌پردازیم. در این مقاله به سراغ کشور فرانسه رفته و با یکی از سالادهای خوشمزه این کشور آشنا می‌شویم. کشور فرانسه تنوع غذایی بالایی داشته و در بسیاری از موارد ذائقه فرانسوی‌ها به ما ایرانی‌ها نزدیک است.  به همین خاطر قبلا یک سالاد فرانسوی به نام سالاد نیسواز را آموزش داده‌ایم و امروز می‌خواهیم طرز تهیه یکی از سالادهای پرطرفدار فرانسوی به نام سالاد مرغ و بادام را آموزش دهیم. برای مشاهده مواد اولیه و طرز تهیه این سالاد در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

مواد اولیه برای تهیه سالاد مرغ و بادام

سینه مرغ ۴۰۰ گرم

ساقه نازک کرفس ۲ عدد

سبزی شاهی ۱۰۰ گرم

پرتقال ۱ عدد

سس مایونز نصف پیمانه

خلال یا پرک بادام ۵۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز  تهیه سالاد مرغ و بادام

خلال بادام را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت بو می‌دهیم تا کمی طلایی شود. سینه یا فیله مرغ هم همراه با پیاز و کمی ادویه آب‌پز می‌کنیم.

سپس فیله مرغ را پس از پخت نگینی خرد کرده و همراه با سبزی شاهی یا جعفری خرد شده در ظرف می‌ریزیم. کرفس هم خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. بهتر است از ساقه‌های ترد و نازک کرفس استفاده کنید. سپس آب پرتقال را گرفته و همراه با نمک و فلفل درون سس مایونز ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم. در نهایت ترکیب سس و آب پرتقال را روی سالاد ریخته و روی آن را با خلال یا پرک بادام تزیین می‌کنیم.

شرکت گودپک، شرکت تخصصی تولید انواع ظرف سالاد یکبار مصرف است. ظروف یکبار مصرف گودپک از تنوع بالایی برخوردار بوده و در حجم‌های مختلفی تولید می‌شوند. از جمله ظرف‌های سالاد گودپک می‌توان به ظرف سالاد HD700، ظرف سالاد گرد، ظرف سالاد مربع و… اشاره کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ظروف گودپک و قیمت آنها می‌توانید از طریق شماره‌‌های تماس با ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *