سالاد میموسا یا سالاد تن لایهای
سالاد میموسا یک سالاد مقوی و بسیار خوشمزه با تنوع رسپیهای زیاد است. نام میموسا برگرفته از گلهای زرد رنگ ابریشم است. به همین خاطر این سالاد را مانند گلهای ابریشم با مواد غذایی زرد رنگ (مانند زرده تخممرغ، ذرت یا برنج زعفرانی) تزیین میکنند.

این سالاد با نام سالاد لایهای تن ماهی هم شناخته میشود و علت این شهرت، استفاده از تن ماهی در لایهبندی این سالاد است. به طور کلی برای تهیه سالاد باید مواد مورد نظر را در به صورت لایهای در قالب ریخته و سپس با فشردهسازی مواد، آنها را بهم بچسبانید.
در برخی رسپیهای سالاد از سیبزمینی و ذرت استفاده میشود. در ورژن ایرانی این سالاد هم از برنج زعفرانی برای رنگ زرد آن استفاده میشود. اما رایجترین و مشهورترین ماده غذایی مصرفی برای تزیین سالاد، زرده تخم مرغ رنده شده است. در هر صورت شما میتوانید از هرکدام از مواد نام برده در بالا استفاده کنید.
مواد مورد نظر برای تهیه سالاد میموسا
کنسرو تن ماهی ۱ عدد
هویج ۳ عدد
سبزیهای معطر (جعفری، گشنیز، پیازچه) ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۱ پیمانه
تخممرغ ۴ عدد
برنج پخته یا سیب زمینی ۱ پیمانه
نمک، فلفل، آویشن، آبلیمو به میزان لازم
طرز تهیه سالاد میموسا
برای تهیه این سالاد ابتدا هویج و سیبزمینی را همراه با کمی نمک در آب جوش ریخته و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه اجازه میدهیم تا پخته شوند. توجه کنید که نرم شدن آنها کفایت کرده و نباید له شوند. تخممرغها هم آبپز کرده و پس از خنک شدن، سفیده و زرده آنها را جدا میکنیم. در صورت تمایل به استفاده از برنج، یک پیمانه برنج را کته کرده و پس از پخت اجازه میدهیم به خوبی خنک شود.
در ادامه نمک، فلفل، آبلیمو و آویشن را در سس مایونز ریخته و خوب مخلوط میکنیم. میزان آبلیمو نبید در حدی باشد گه سس رقیق شود. مقدار سس مصرفی در سالاد کاملا سلیقهای است و حتی میتوان بخشی از آن را با ماست سفت جایگزین کرد. سپس یک قالب یا ظرف را در نظر گرفته و کف آن را با هویج رنده شده میپوشانیم. روی هویج را سس مایونز ریخته و در لایه بعدی از تن ماهی له شده استفاده میکنیم. قبل از استفاده از تن ماهی روغن یا آب آن را خالی کرده و با چنگال به خوبی له کنید. روی تن ماهی را با سس پوشانده و در لایه بعدی سبزیهای خرد شده را میریزیم. سپس مجددا لایهای سس ریخته و در لایه آخر از سیبزمینی رنده شده یا برنج پخته استفاده میکنیم. سپس همه مواد را به کمک ته لیوان خوب فشرده کرده و روی ظرف را با سلفون میپوشانیم و در یخچال برای دو ساعت استراحت میدهیم.

پس از گذشت این زمان، سالاد را از قالب خارج کرده و روی آن را با سس مایونز و زرده تخممرغ رنده شده تزیین میکنیم.
شرکت تخصصی تولید انواع ظروف یکبار مصرف گودپک با سابقه طولانی در تولید ظرف سالاد یکبار مصرف در حجمها و مدلهای مختلف آماده ارائه محصولات خود به مشتریان عزیز است.
ممنونم از آموزش های بسیار خوبتون
کجاییه این سالاد ؟
دوست عزیز این سالاد یک سالاد روسی هست.