طرز تهیه سالاد کلم و هویج که به سالاد کلسلا هم شهرت دارد
بلاگ

آموزش انواع سالاد: سالاد کلم و هویج (سالاد کلسلا)

سالاد کلسلا که به سالاد کلم و هویج هم معروف است

سالاد کلسلا یا سالاد کلم و هویج یکی از معروف‌ترین سالادها دنیاست. اگرچه این سالاد با ترکیبات مختلفی در گوشه و کنار دنیا تهیه می‌شود، اما وجه مشترک تمام رسپی‌های آن، کلم است. استفاده از انواع کلم (کلم سفید، قرمز، بروکلی) در تهیه این سالاد رایج است. این سالاد در ایران نیز بسیار محبوب است و در اکثر رستوران‌ها سرو می‌شود. در این مقاله به طرز تهیه سالاد کلسلا یا سالاد هویج و کلم کلاسیک و بیسیک می‌پردازیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد کلسلامواد لازم برای تهیه سالاد کلم و هویج

کلم رنده شده 3 لیوان

هویج رنده شده 1 لیوان

سس مایونز 2/3 لیوان

سس خردل 1 قاشق غذاخوری

کشمش پلویی 1/3 لیوان

گردو خرد شده نصف لیوان

نمک فلفل و آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه سالاد کلم و هویج (کلسلا)

ابتدا با رنده دستی یا برقی، کلم و هویج را ریز رنده می‌کنیم. همانطور که قبلا اشاره شد، برای تهیه این سالاد از انواع کلم می‌توانید استفاده نمایید. سپس سس مایونز و خردل را به ترکیب هویج و کلم اضافه می‌کنیم. میزان سس مایونز بستگی به ذائقه شما می‌تواند کم و زیاد شود. همچنین برای کاهش چربی سالاد و رژیمی شدن آن می‌توان از ترکیب ماست و آبلیمو (یا سرکه) به جای سس مایونز استفاده کرد. گردو و کشمش هم به سالاد اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. افزودن نمک، فلفل، آبلیمو و سایر چاشنی‌ها (آویشن، کاکوتی، پودر سیر…) کاملا بستگی به ذائقه شما دارد. از سالاد بچشید و آن را با ذائقه خود تنظیم کنید.

پس از تهیه سالاد، بهتر است روی آن را با سلفون پوشانده و چند ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعم مواد کاملا در هم ترکیب شوند.

از سالاد کلم و هویج به عنوان پیش غذا یا داخل انواع ساندویچ می‌توانید استفاده کنید. این سالاد علی رغم دستور تهیه ساده و سریع، طعم بسیار دلپذیری دارد.

برای مشاهده سایر رسپی‌های سالاد می‌توانید مجموعه مقالات آموزش انواع سالاد را مطالعه نمایید.

سرو این سالاد به صورت تک نفره در اکثر رستوران‌ها بسیار رایج است. به همین منظور شرکت گودپک ظروف یکبار مصرفی را طراحی کرده که برای سرو تکنفره این سالاد بسیار مناسب است. ظرف سس شیشه‌ای در حجم‌های مختلفی طراحی شده که از ظروف حجیم‌تر می‌توان برای سرو سالاد به صورت تکنفره استفاده نمود. درب این ظرف کاملا فیکس شده و مانع از بیرون ریختن محتویات درون ظرف می‌شود.

3 دیدگاه برای “آموزش انواع سالاد: سالاد کلم و هویج (سالاد کلسلا)”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *