بلاگ

طرز تهیه انواع سالاد: سالاد گادو گادو اندونزی

سالاد گادو گادو اندونزی یک سالاد مقوی و خوشمزه

سالاد گادو گادو یکی از سالادهای محبوب کشور اندونزی است. در تهیه این سالاد از انواع سبزیجات پخته استفاده شده و ترکیب این سبزیجات با سس نارگیل و بادوم زمینی، ترکیبی جذاب و طعمی جدید ایجاد کرده است. همچنین ترکیب رنگی متنوع این سالاد بسیار اشتها برانگیز است. در ادامه به بررسی مواد مورد نظر برای تهیه سالاد گادو گادو پرداخته و طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

مواد مورد نظر برای تهیه سالاد گادو گادو

لوبیا سبز ۲۵۰ گرم

گل کلم ۵۰۰ گرم

هویج ۲ عدد بزرگ

سیب زمینی ۲ عدد بزرگ

خیار ۱ عدد

تخم مرغ ۳ عدد

بادام زمینی بو داده ۲ پیمانه

شیر نارگیل ۱ پیمانه

سس سویا ۲ قاشق چایخوری

سیر ۱ حبه

طرز تهیه سالاد گادو گادو اندونزی

ابتدا لوبیای سبز، گل کلم و هویج را شسته و بخارپز می‌کنیم. سیب زمینی هم به خوبی پخته و آب‌پز می‌کنیم. بنا بر سلیقه می‌توان از جوانه گندم و کلم بروکلی هم در تهیه این سالاد استفاده کرد. بعد از پخت سبزیجات نوبت به خرد کردن آنها میرسد.

سیب زمینی را ورقه‌ای خرد کرده و اگر بزرگ بود به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم. لوبیاها را نصف کرده و هویج را خلالی خرد می‌کنیم. گل کلم یا کلم بروکلی هم به قطعات کوچک تقسیم می‌کنیم. خیار را می‌توان مانند هویج خلالی خرد کرد یا به صورت معمولی و حلقه‌‌ای برش دهیم.

تخم مرغ‌ها هم آب‌پز کرده و هر کدام را به ۴ یا ۸ قسمت تقسیم می‌کنیم. بعد از آماده سازی مواد سالاد، آنها را در ظرف به صورت لایه‌ای می‌چینیم. ترتیب لایه‌ها تفاوتی ندارد. برای تزیین سالاد تخم مرغ‌های برش خورده را به همراه کمی هویج خلال شده (و در صورت تمایل جوانه گندم) روی سالاد قرار می‌دهیم.

برای تهیه چاشنی سالاد، بادام زمینی را در غذاساز ریخته و همراه با شیر نارگیل و سیر و سس سویا به خوبی مخلوط می‌کنیم تا مایع یکدستی تهیه شود. سپس آن را در ظرفی جداگانه ریخته و کنار سالاد قرار می‌دهیم.


شرکت گودپک با تولید انواع ظرف سالاد یکبار مصرف آماده ارائه خدمات به مشتریان محترم خود است.

1 دیدگاه برای “طرز تهیه انواع سالاد: سالاد گادو گادو اندونزی”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *