مواد اولیه و طرز تهیه سس تند آناناس
بلاگ

آموزش انواع سس: طرز تهیه سس تند آناناس

سس تند آناناس مناسب برای سرو در کنار انواع غذاها

سس تند آناناس یکی از سس های محبوب در کشور هند است. شاید تهیه یک سس تند از ترکیب میوه ملسی مانند آناناس عجیب به نظر برسد. به همین خاطر است که این سس طعم دلچسب و جدیدی داشته و حتما به امتحان آن می‌ارزد. مدت زمان پخت این سس حدودا 15 الی 20 دقیقه است. با مواد ذکر شده در پایین، می توانید حدود یک فنجان سس تند آناناس به دست آورید. در ادامه با مواد اولیه و طرز تهیه این سس خوش طعم در خدمت شما هستیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه سس تند آناناس به همراه دستور تهیه آن در وبلاگ گودپک

مواد لازم برای تهیه سس تند آناناس

آب آناناس یک پیمانه

شکر سفید نصف پیمانه

سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز 2 تا 3 قاشق غذاخوری

سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری

آرد ذرت 4 قاشق غذاخوری

آب سرد 4 قاشق غذاخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه سس تند آناناس

ابتدا شکر، آب آناناس و نمک را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا جوش بیایند. پس از جوش آمدن شعله را کم کرده و دانه های فلفل قرمز، سس کچاپ و سیر خرد شده را به مواد اضافه می کنیم.

در ظرف جداگانه ای آرد ذرت و آب سرد را مخلوط کرده و سپس به مواد سس اضافه می کنیم. در این مرحله هم زدن مرتب سس بر روی حرارت ملایم بسیار حائز اهمیت است. اگر از هم زدن مرتب سس غافل شوید، مواد گلوله گلوله شده و کیفیت سس شما افت می کند. اضافه کردن آرد ذرت به سس باعث قوام آمدن و غلیظ شدن آن می شود. سس را بر روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد. توجه کنید که این سس مانند سس بشامل، پس از سرد شدن غلیظ تر می شود، بنابراین در هنگام تهیه باید آن را رقیق تر از روی حرارت بردارید.

سس آناناس مناسب برای سرو در کنار انواع غذاهای گوشتی و استیک است.

ترکیب این سس در کنار انواع غذاها، به خصوص انواع غذاهای گوشتی و استیک بسیار دلچسب و لذیذ است.

4 دیدگاه برای “آموزش انواع سس: طرز تهیه سس تند آناناس”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *