طرز تهیه سس خردل خانگی به همراه مواد اولیه
بلاگ

آموزش انواع سس: طرز تهیه سس خردل خانگی با خامه

خردل چیست؟

خردل نوعی ادویه معطر است که دانه‌های گیاه خردل تهیه می‌شود. دانه‌های خردل دارای خواص فراوانی است، از جمله درمان اضطراب، اختلالات روانی، برونشیت، اختلالات جنسی و غیره است. برای تهیه سس خردل از دانه‌های خردل استفاده می‌شود. رنگ سس خردل بسته به نوع دانه‌ها و افزودنی‌های مختلف به سس، از رنگ روشن تا قهوه‌ای تیره متغیر است.

سس خردل یک چاشنی پرطرفدار در نقاط مختلف دنیاست. از این سس در کنار فلافل، انواع ساندویچ و هات‌داگ استفاده می‌شود. این سس متناسب با انواع مواد افزودنی به ‌آن، طعم‌های مختلفی داشته و درجه تندی آن متفاوت است. در ادامه طرز تهیه سس خردل با خامه را آموزش می‌دهیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه سس خردل

پودر خردل ۲ قاشق سوپ‌خوری

خامه ۴ قاشق سوپ‌خوری

آبلیمو یک چهارم پیمانه

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه سس خردل خانگی

برای تهیه سس خردل در خانه، ابتدا باید پودر خردل را با آبلیمو، نمک و فلفل با هم مخلوط کنیم. سپس خامه را به ترکیب بالا اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا مایع یکدستی حاصل شود. به همین سادگی سس خردل خانگی شما آماده مصرف است. سس خردل را می‌توان با آبلیمو یا سرکه هم تهیه کرد. این مدل سس چربی کمتری داشته و رژیمی است.  اگر سس خردل را با خامه تهیه می‌کنید، بهتر است آن را همزمان با غذای اصلی آماده کرده و در کنار آن سرو کنید. این سس را نهایتا تا ۳ روز داخل ظرف دربسته می‌توان نگهداری کرد.


شرکت گودپک سالهاست که با تولید انواع ظروف یکبار مصرف با کیفیت و همکاری با بهترین رستوران‌ها در تهران و سایر شهرستان‌ها، متضمن کیفیت محصولات خود است. یکی از محصولات پر طرفدار گودپک، انواع ظرف سس یکبار مصرف از جمله سس کاپ رنگی، سس کاپ شیشه‌ای و سس کاپ هندسی است. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به محصولات گودپک و اطلاع از قیمت آنها می‌توانید از طریق اطلاعات تماس، با ما در ارتباط باشید.

2 دیدگاه برای “آموزش انواع سس: طرز تهیه سس خردل خانگی با خامه”

  1. سلام خیلی خوش مزست امامن فقط برای خوردن باچیپس فقط استفاده میکردم ونمیدونستم میشه برای چیز های دیگه هم استفاده کرد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *