طرز تهیه سس کره سوخته مناسب برای سرو در کنار انواع غذاهایی دریایی، استیک، سیب زمینی سرخ کرده و غیره
بلاگ

آموزش انواع سس: طرز تهیه سس کره سوخته

سس کره سوخته، بشاملی با طعم متفاوت

قبلا در مورد طرز تهیه و موارد استفاده سس بشامل توضیح داده‌ایم. سس کره سوخته هم تقریبا مانند سس بشامل تهیه شده و همان ترکیبات را دارد. اما به دلیل قهوه‌ای شدن کره، طعم و عطر متفاوتی از سس بشامل دارد. از این سس در کنار غذاهایی مانند لازانیا، پاستا، سیب‌ زمینی سرخ کرده، ماهی و مرغ سوخاری و همراه با قارچ استفاده کرد.

مواد اولیه تهیه سس کره سوخته

کره 2 قاشق غذاخوری

آرد 1 قاشق غذاخوری

شیر 1 لیوان

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سس کره سوخته

برای تهیه سس کره سوخته مانند سس بشامل، ابتدا باید کره را روی حرارت بگذارید تا آب شود. اما برخلاف سس بشامل که به محض آب شدن کره، آرد را به آن اضافه می‌کردیم. در تهیه سس کره سوخته باید به کره فرصت دهیم تا قهوه‌ای رنگ شده و عطر آن دوچندان شود. البته باید دقت کنید که کره به سرعت می‌سوزد و قهوه‌ای تیره می‌شود. برای این سس لازم است کره به قدری حرارت ببیند که رنگ آن مایل به قهوه‌‌ای شود. پس به این نکته توجه ویژه‌ای داشته باشید. باقی مراحل تهیه سس مانند سس بشامل است. پس از قهوه‌ای شدن کره، آرد را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. پس از آن هم شیر داغ را اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم تا به غلظت مناسب برسد. اگر تمام مراحل کار را به درستی انجام داده و از شیر داغ استفاده کنید، سس گوله گوله نشده و یکدست و صاف می‌شود. اما اگر به هر دلیلی موفق به تهیه سس یکدستی نشدید، کافیست آن را از صافی رد کنید.


شرکت گودپک با سابقه طولانی در تولید انواع ظروف یکبار مصرف، از جمله انواع ظرف سس یکبار مصرف، تهیه شده از بهترین مواد اولیه و طبق استانداردهای روز دنیا، آماده ارائه محصولات خود به رستوران‌های مختلف و کسب رضایت مشتریان عزیز است.

3 دیدگاه برای “آموزش انواع سس: طرز تهیه سس کره سوخته”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *