طرز تهیه سمبوسه خوزستانی همراه با معرفی مواد اولیه
بلاگ

غذاهای محلی ایران: غذاهای سنتی خوزستان – سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه خوزستانی

سمبوسه یکی از غذاهای محبوب در سرتاسر ایران است که احتمالا با شنیدن نام آن، اولین استانی که به ذهن خطور می‌کند، استان زیبای خوزستان است. مردم جنوب کشور بویژه ساکنین استان خوزستان و توابع آن، با توجه به اقلیم و جغرافیای خاص محل سکونت خود، بسیاری از غذاهای ناب و لذیذ بومی را تهیه و به مردمان سایر استان‌ها معرفی کردند. مشهورترین این غذاها، سمبوسه و فلافل محبوب و پرطرفدار خوزستانی است که در اکثر استان‌های کشور نیز توسط مردم تهیه و طبخ می‌شود. ترد بودن سمبوسه در کنار تنوع در مواد میان آن، باعث محبوبیت این غذا در اکثر استان‌های کشور شده است. در سمبوسه معمولا از یک لایه خمیر نازک که در میان آن انواع مواد غذایی قرار داشته و سپس در روغن سرخ می‌شود، تهیه می‌شود. در ادامه به معرفی مواد اولیه و طرز تهیه سمبوسه خوزستانی می‌پردازیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه سمبوسه خوزستانی

طرز تهیه سمبوسه خوزستانی به همراه مواد اولیه

نان لواش یا خمیر یوفکا به میزان لازم

گوشت چرخ کرده 200 گرم

سیب زمینی 1 عدد

پیاز 2 عدد

سیر 3 حبه

فلفل دلمه‌ای 1 عدد

رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری

گشنیز 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سمبوسه خوزستانی

ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و همراه با سیر له شده، در روغن تفت می‌دهیم. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و پس از تفت دادن، نمک، فلفل، گشنیز، رب گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به آن اضافه می‌کنیم. سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و جداگانه در روغن سرخ می‌کنیم. در نهایت سیب زمینی‌های سرخ شده را به ترکیب مواد گوشتی اضافه می‌کنیم.

سمبوسه یکی از غذاهای محبوب استان خوزستان است که در این مقاله به طرز تهیه آن می پردازیم

برای خمیر دور سمبوسه می‌توان از نان لواش یا خمیر یوفکا استفاده کرد. تنها کافیست نان لواش را برش‌های طولی داده و مقداری از مواد را در گوشه آن بریزید. سپس نان را به صورت مثلثی پیچیده و در روغن داغ سرخ کنید تا سمبوسه‌های خوشمزه شما آماده سرو شوند.

2 دیدگاه برای “غذاهای محلی ایران: غذاهای سنتی خوزستان – سمبوسه”

  1. سمبوسه خوزستانی عالیه. تو خود خوزستان با خمیر دست ساز درستش میکنن که ترکیب کره و آرد و نمک و آبه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *