طرز تهیه سالاد اندونزیایی به همراه مواد اولیه آن
بلاگ

آموزش انواع سالاد: طرز تهیه سالاد اندونزیایی

سالاد اندونزیایی سالادی خوشمزه مطابق با ذائقه ایرانی

سالاد اندونزیایی یک سالاد بسیار خوشمزه متعلق به کشور اندونزی است. به نقل از کتاب آشپزی بب ووکی گروت، مردم اندونزی در خوراک روزانه خود از سبزیجات پخته بسیار زیاد استفاده می‌کنند. آنها سبزیجات را درون آب در حال جوش ریخته یا روی برنج در حال پخت قرار می‌دهند تا با بخار برنج پخته شود. در این سالاد هم برخی از سبزیجات به صورت بخارپز مورد استفاده قرار می‌گیرند. در ادامه با طرز تهیه و مواد اولیه سالاد اندونزیایی آشنا می‌شویم.

مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد اندونزیایی

کلم برگ قرمز خرد شده 1 پیمانه

کلم برگ سفید خرد شده 2 پیمانه

کنسرو ذرت نصف پیمانه

کالباس خرد شده نصف پیمانه

نخود فرنگی پخته شده نصف پیمانه

خیارشور 4 عدد

هویج 2 عدد

سس مایونز نصف پیمانه

فلفل سیاه، پودر سیر و نمک به میزان لازم

آبلیمو دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد اندونزیایی

در ابتدا کلم برگ‌های قرمز و سفید را به صورت رشته‌ای و نازک خرد می‌کنیم. برای خرد کردن کلم برگ می‌توانید ابتدا بخشی از کلم برگ را برش زده و برای چند دقیقه در آب نمک قرار دهید، سپس به خوبی آب کشی کرده و اجازه دهید آب آن خشک شود. سپس روی تخته برش قرار داده و با چاقویی تیز برش‌های باریک بزنید.

در ادامه کنسرو ذرت و نخود فرنگی پخته شده را به کلم‌ها اضافه می‌کنیم. سپس خیار شور و هویج بخار پز شده را رنده کرده و به ترکیبات سالاد اضافه می‌کنیم. خیار شور را می‌توان به صورت نگینی و ریز هم به سالاد اضافه کرد. کالباس هم می‌توان به صورت سرخ کرده یا خام به سالاد افزود. بهتر است کالباس هم به صورت رشته‌ای خرد کنید تا هارمونی آن با کلم‌ها حفظ شود.

در نهایت نوبت به افزودن سس مایونز، ادویه‌جات و آب لیمو میرسد. میزان هر یک چاشنی‌های سالاد را می‌توانید متناسب با با ذائقه خود تغییر دهید. بهتر است قبل از سرو سالاد، چند ساعت آن را در یخچال قرار دهیم.


شرکت گودپک با سابقه طولانی در تولید انواع ظروف سالاد یکبار مصرف، از جمله ظرف سالاد گرد، ظرف سالاد HD700، ظرف سالاد مربع و ظرف سالاد 1000 سی‌سی آماده ارائه محصولات خود به مشریان عزیز است.

5 دیدگاه برای “آموزش انواع سالاد: طرز تهیه سالاد اندونزیایی”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *