مخترع اصلی سالاد سزار، سزار کاردینی است
بلاگ

آموزش انواع سالاد: طرز تهیه سالاد سزار

پیشینه تاریخی سالاد سزار

سالاد سزار برخلاف تصور عموم ارتباطی با جولیوس سزار، دیکتاتور معروف روم ندارد. طبق روایت‌های موجود، مخترع اصلی این سالاد آقای سزار کاردینی است. این مهاجر ایتالیایی در آمریکا و مکزیک رستوران‌دار بوده است. در تاریخ 4 جولای 1924 به دلیل شلوغی‌های سیاسی، آشپزخانه آقای کاردینی تقریبا خالی شده و توان تهیه غذا را نداشته، بنابراین تصمیم می‌گیرد با مواد باقی مانده سالادی تهیه و در اختیار مشتریان قرار دهد. اساس شکل‌گیری سالاد سزار خالی بودن آشپزخانه آقای سزار کاردینی است!

سالاد سزار در رسپی اصلی خود مرغ و پروتئین ندارد، بلکه تشکیل شده از کاهو، نان تست، پنیر پارمزان و سس معروف سزار است. اما امروزه مدل‌های مختلفی از این سالاد در رستوران‌ها سرو می‌شود که معروف‌ترین آن با فیله مرغ است.

مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

فیله مرغ گریل شده

برگ‌های میانی کاهو

پنیر پارمزان

نان تست شده (کروتان)

سس سزار

طرز تهیه سالاد سزار

در رسپی اصلی سالاد سزار، از برگ‌های جوان کاهو استفاده شده و به صورت کامل در ته ظرف قرار می‌گیرد. سپس روی برگ‌های کاهو یک لایه سس ریخته شده و مقداری نان تست شده و پنیر پارمزان به آن اضافه می‌شود. با این طراحی در واقع هر نفر با برداشتن یک برگ کاهو، محتویات روی آن را نیز سرو می‌کرده.

اما آنچه امروزه به عنوان سالاد سزار شناخته می‌شود، دارای کاهوهای خرد شده و تکه‌های مرغ است. بنابراین اگر شما هم جزو طرفداران شکل امروزی این سالاد هستید، ابتدا باید کاهوها را خرد کرده و فیله مرغ خرد شده را به همراه سس سزار و کروتان روی آن بریزید. در نهایت پنیر پارمزان را به ترکیب سالاد اضافه کنید. برای تزیین سالاد هم می‌توانید از چند برش گوجه گیلاسی استفاده کنید.

سالاد سزار علی‌رغم سادگی در تهیه، از محبوبیت بالایی برخوردارست. این روزها کمتر رستورانی را پیدا می‌کنید که سالاد سزار را در منوی خود نداشته باشد. هرچند که معمولا از رسپی اصلی آن استفاده نمی‌شود، اما همچنان سالاد بسیار محبوبی است. یکی از دلایل اصلی محبوبیت این سالاد، سس سزار است.

سرو سس در کنار سالاد می‌تواند محبوبیت آن را افزایش دهد. به همین منظور شرکت گودپک، علاوه بر طراحی انواع ظرف سس، ظرف سالاد 1000 سی‌سی را با قابلیت جانمایی ظرف سس در درب آن طراحی کرده است. این ظرف مناسب سرو انواع سس و سالاد در کنار همدیگر است.

4 دیدگاه برای “آموزش انواع سالاد: طرز تهیه سالاد سزار”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *