مواد اولیه و طرز تهیه سالاد پانزانلا که یه سالاد ایتالیایی است
بلاگ

آموزش انواع سالاد: طرز تهیه سالاد پانزانلا

سالاد پانزانلا یک سالاد کلاسیک ایتالیایی

پانزانلا (Panzanella) یک سالاد محبوب ایتالیایی در فصول گرم سال است. پیشینه تاریخی این سالاد به قرن 16 میلادی برمی‌گردد و منسوب به یک شاعر و هنرمند ایتالیایی به نام برونزینو است که در ستایش ترکیب پیاز با روغن زیتون و سرکه سرو شده بر روی نان تست، ترانه‌ای سروده بوده است. نام این سالاد برگرفته از دو کلمه‌ی “pane” و “zanella” که به ترتیب در زبان ایتالیایی به معنی نان و ظرف سالاد گود (که برای سرو سالاد از آن استفاده می‌شود) است. طرز تهیه سالاد پانزانلا بسیار ساده بوده و مواد اولیه آن به سادگی در دسترس است. در ادامه به طرز تهیه و مواد مورد نیاز سالاد پانزانلا می‌پردازیم.

مواد مورد نیاز سالاد پانزانلا

طرز تهیه سالاد ایتالیایی پانزانلا به همراه مواد اولیهنان تست خرد شده 1 لیوان

گوجه فرنگی خرد شده 1 لیوان

خیار یا فلفل دلمه‌ای خرد شده نصف لیوان

کیپر (دلخواه) نصف لیوان

برگ‌های تازه ریحان نصف لیوان

پیاز بنفش 1 عدد کوچک

سرکه 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد پانزانلا

همانطور که نام سالاد هم به این موضوع اشاره می‌کند، اساس سالاد پانزانلا نان تست است. به جای نان تست از هر نوع نان حجیم شده دیگر هم می‌توان استفاده کرد. نان‌ها باید کمی خشک شده و هوا بخورند تا با جذب سرکه و روغن، خمیر نشوند. بنابراین نان‌ها پس از خرد کردن در معرض هوا قرار داده تا خشک شوند. نان را در تستر هم می‌توان ابتدا تست کرده و سپس از آن استفاده کرد.

در مرحله بعد سرکه، روغن زیتون و نمک و فلفل را ترکیب کرده و روی قطعات نان میریزم. سپس خیار (یا فلفل خرد شده)، گوجه (برای زیبایی سالاد بهتر است از گوجه گیلاسی استفاده کنید) و کیپر را به اضافه می‌کنیم. پیش‌تر به طور مفصل در مورد کیپر توضیح داده‌ایم که برای مطالعه آن می‌توانید به پست طرز تهیه سس تارتار مراجعه نمایید.

یکی دیگر از شاخصه‌های سالاد پانزانلا، پیاز بنفش است. یک پیاز کوچک را ریز خرد کرده و به سایر مواد اضافه می‌کنیم. در نهایت با افزودن برگ‌های جوان ریحان، سالاد تکمیل می‌شود.

اگر سالاد پانزانلا چند ساعت قبل از مصرف استراحت کند، نان‌های خرد شده طعم سرک و روغن زیتون و عطر سبزیجات را جذب کرده و طعم بسیار مطلوب و جالبی به سالاد می‌دهند.

برای مشاهده سایر رسپی‌های سالاد می‌توانید بخش آموزش انواع سالاد را مطالعه نمایید.

یکی از نکات قابل توجه در سرو انواع سالاد، انتخاب و تهیه ظرف مناسب سالاد به خصوص در رستوران‌ها است. در انتخاب ظرف سالاد علاوه بر کیفیت، باید به ابعاد، حجم، رنگ و تناسب آن با سالاد مصرفی هم توجه نمود. ضمنا توضیه می‌شود برای حفظ بهداشت سالاد، حتما از ظروف درب‌دار استفاده کنید. شرکت گودپک با سابقه طولانی در تولید انواع ظرف سالاد یکبار مصرف آماده ارائه خدمات به مشتریان گرامی است.

 

3 دیدگاه برای “آموزش انواع سالاد: طرز تهیه سالاد پانزانلا”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *