طرز تهیه و مواد اولیه سالاد یونانی در وبلاگ گودپک
بلاگ

آموزش انواع سالاد: طرز تهیه سالاد یونانی

سالاد یونانی یک سالاد آسان و خوشمزه

سالاد یونانی یکی از سالادهای محبوب در منوی رستوران‌هاست. سالاد یونانی ممکن است با اسامی نظیر Greek salad  یا Horiatiki salad هم به چشم بخورد. طرز تهیه این سالاد بسیار آسان بوده و مواد اولیه آن معمولا در همه جا پیدا می‌شود. ترکیبات سالاد به گونه‌ای است که در کنار هم طعم جالبی را رقم زده و باب میل ذائقه ایرانی است. در ادامه طرز تهیه و مواد اولیه این سالاد را معرفی می‌کنیم.

مواد اولیه سالاد یونانی

پنیر فتا خرد شده 1 لیوان

خیار متوسط 2 عدد

گوجه فرنگی 200 گرم

زیتون 1 لیوان

آویشن (یا ارگانو)  1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سالاد یونانی

ابتدا گوجه فرنگی را خرد می‌کنیم. می‌توانید از گوجه گیلاسی هم استفاده کنید. حتی اگر گوجه گیلاسی‌های مورد استفاده ریز هستند، می‌توانید آنها را به صورت درسته درون سالاد استفاده نمایید. سپس نوبت به خرد کردن خیار می‌رسد. خیار را می‌توانید ابتدا از طول برش زده و با قاشق دانه‌های آن را خارج کرده و سپس آن را خرد کنید.

در رسپی اصلی سالاد از زیتون کالاماتا استفاده می‌شود. البته دسترسی به زیتون کالاماتا در ایران کمی دشوار بوده و اگر هم پیدا شود قیمت بالایی دارد. پس می‌توانید از هر نوع زیتونی درون آن استفاده کنید. سپس پنیر فتای خرد شده را به ترکیب گوجه، خیار و زیتون اضافه می‌کنیم.

اکنون نوبت افزودن ادویه‌جات است. در رسپی اصلی سالاد از ارگانو، فلفل سیاه و روغن زیتون برای چاشنی سالاد استفاده شده است. اما اگر ارگانو در دسترس ندارید می‌توانید آن را با آویشن جایگزین کرده یا به کلی حذف کنید. در مورد روغن زیتون هم بهتر است بهترین روغن زیتون را استفاده کنید. در یونان مرسوم است در سالاد از روغن زیتون خالص استفاده شود.

همچنین می‌توانید بنا به سلیقه و ذائقه خود به سالاد نعنا، پیاز، کیپر یا فلفل هم اضافه کنید. افزودن این مواد گاهی می‌تواند طعم جدیدی به سالاد بخشیده و تنوع خوبی باشد.


شرکت گودپک با تولید انواع ظروف یکبار مصرف سالاد در شکل‌ها و حجم‌های مختلف آماده ارائه محصولات خود به رستوران‌ها و فست‌فودهاست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *