مواد اولیه و طرز تهیه سس آلفردو
بلاگ

آموزش انواع سس: طرز تهیه سس آلفردو

اولین بار چه کسی سس آلفردو را درست کرد؟

سس آلفردو از سری سس‌های بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر دنیاست. این سس معمولا در کنار فتوچینی سرو می‌شود. اما این سس به قدری محبوب و خوش طعم است که ترکیب آن با غذاهای مختلف می‌تواند طعم جدید و دلپذیری را ایجاد کند.
این سس اولین بار در سال 1914 میلادی توسط مردی ایتالیایی به نام آلفردو دی للیو تهیه شده است. آلفردو در تلاش برای تهیه غذایی بوده که مورد پسند همسر باردارش واقع شود و سسی مرکب از پنیر پارمزان و کره تهیه کرده و روی فتوچینی سرو می‌کند. بعدها دی للیو رستورانی در ایتالیا و سپس در آمریکا تاسیس کرده و بشقاب فتوچینی با سس مخصوص خود را به فروش می‌رساند. این سس به دلیل طعم دلپذیرش به سرعت محبوب شده و به سس آلفردو شهرت می‌یابد.

بیس سس آلفردو مانند سس بشامل است. یعنی برای تهیه سس آلفردو نیز به کره، آرد و شیر نیاز دارید. در ادامه به مواد اولیه و طرز تهیه سس آلفردو می‌پردازیم.

مواد اولیه سس آلفردو

سیر له شده 1 قاشق غذاخوریمواد مورد نیاز برای تهیه سس آلفردو

آرد 2 قاشق غذاخوری

کره 50 گرم

خامه 1/5 لیوان

شیر 1/5 لیوان

پنیر پارمزان نصف لیوان

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سس آلفردو

ابتدا کره را در ماهیتابه ریخته و سیر له شده را با آن تفت می‌هیم. سپس مانند سس بشامل آرد را اضافه کرده و تفت می‌دهیم، در ادامه شیر را اضافه می‌کنیم. وقتی شیر به جوش آمد شعله را کم کرده و خامه، نمک، فلفل و پنیر را به مخلوط اضافه می‌کنیم.
به جای خامه از پنیر خامه‌ای هم می‌توانید استفاده کنید. در برخی موارد از هردوی آنها استفاده می‌شود. اگرچه استفاده همزمان از خامه و پنیر خامه‌ای سس را بسیار پرکالری و چرب می‌کند، اما طعم دلپذیر آن دوچندان می‌شود.
در سس آلفردو می‌توان از قارچ تفت داده شده هم استفاده کرد. بدین صورت که ابتدا قارچ را ورق ورق کرده و تفت می‌دهیم، پس از تهیه سس، به آن اضافه می‌کنیم.

برای مشاهده طرز تهیه انواع سس، می‌توانید به مطلب مرتبط به آن مراجعه نمایید.

موارد استفاده از سس آلفردو

معروف‌ترین و رایج‌ترین حالت استفاده از سس آلفردو، سرو آن بر روی فتوچینی است. فتوچینی نوعی پاستاست که با نام ربان‌های کوچک شناخته می‌شود. علت این نام‌گذاری، عریض بودن رشته‌های آن نسبت به سایر پاستاها و شباهتش به ربان است.پاستای فتوچینی با سس آلفردو

اما علاوه بر فتوچینی، از سس آلفردو می‌توان در کنار سیب‌زمینی سرخ شده، فیله مرغ گریل شده، سالاد، پیتزا و حتی استیک استفاده کرد.


شرکت گودپک با طراحی ظروف یکبار مصرف مرغ و پاستا، در تلاش است تا علاوه بر حفظ کیفیت غذا، به حمل و نقل و نگهداری آسان آن نیز کمک کند. ظروف مخصوص غذا به گونه‌ای طراحی شده که آب غذا در شیارهای کف ظرف جمع شده و از غذا جدا می‌شود. استفاده از درب ضد بخار و مواد اولیه با کیفیت، ضامن سلامت غذا خواهد بود. هدف ما در گودپک اینست تا با تولید ظروف یکبار مصرف با کیفیت و زیبا، حقوق مشتریان خود را پاس بداریم.

4 دیدگاه برای “آموزش انواع سس: طرز تهیه سس آلفردو”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *