مواد اولیه و طرز تهیه سس انبه خانگی در وبلاگ گودپک
بلاگ

آموزش انواع سس: طرز تهیه سس انبه

مواد اولیه و موارد کاربرد سس انبه

سس انبه یک سس بسیار پرطرفدار در بین ما ایرانی‌هاست. احتمالا اکثر ما سس انبه را به عنوان چاشنی غذای لذیذ فلافل می‌شناسیم. اما جالب است بدانید که این سس تنها در کنار فلافل سرو نشده و مخصوص ساندویچ‌های گرم از جمله همبرگر و سوسیس هم است. مصرف این سس علاوه بر کشور ایران، در کشورهای عرب زبان و برخی کشورهای آفریقایی هم بسیار رایج است.

آموزش طرز تهیه سس انبه و موارد کاربرد آن
سس انبه را در کنار انواع غذاهای گوشتی و دسرها سرو می‌کنند.

برای تهیه سس انبه، رسپی‌های مختلفی وجود دارد. یکی از این رسپی‌های بسیار ساده و دم‌دستی استفاده از پودر انبه است. به این صورت که یک قاشق غذاخوری پودر انبه را درون نصف لیوان آب سرد و ۲/۳ لیوان سرکه سفید به خوبی هم می‌زنیم تا کاملا حل شده و گوله گوله نشود. سپس ترکیب به دست آمده را روی حرارت قرار داده و مدام هم می‌زنیم تا به غلظت ماست برسد. با این روش و به همین سادگی شما موفق به تهیه سس انبه خانگی می‌شوید.

طرز تهیه سس انبه با پودر انبه
از پودر انبه می‌توان برای تهیه سس انبه استفاده کرد.

اما در ادامه می‌خواهیم یکی از رسپی‌های اصیل سس انبه که در آن از میوه تازه انبه استفاده می‌شود را آموزش دهیم. برای مشاهده مواد اولیه و طرز تهیه سس انبه با میوه انبه در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نظر برای تهیه سس انبه

انبه ۲ عدد

روغن زیتون ۱/۴ پیمانه

شکر قهوه‌ای ۱ قاشق غذاخوری

دانه زیره سبز ۲ قاقش چایخوری

دانه خردل ۱ قاشق چایخوری

پودر شنبلیله ۱ قاشق چایخوری

پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری

زردچوبه ۱/۲ قاشق مربا خوری

آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه، پودر گشنیز و پودر سیر هر کدام ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق مربا خوری

آب جوشیده سرد نصف پیمانه

طرز تهیه سس انبه

برای تهیه این سس باید از یک هفته قبل دست به کار شوید. ابتدا انبه‌ها را پوست کنده و هسته آن را جدا می‌کنیم. سپس روی آنها نمک پاشیده و در ظرف شیشه‌ای در بسته به مدت یک هفته زیر نور خورشید قرار می‌دهیم تا انبه‌ها آب بیدازند.

پس از این مدت در یک تابه کمی روغن زیتون اضافه کرده و تمام ادویه‌ها را درون آن ریخته و تفت می‌دهیم. ادویه‌ها به سرعت روی حرارت می‌سوزند. پس به محض بلند شدن بوی ادویه، شکر و پودر سیر را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

سپس انبه و آب انبه را اضافه کرده و فرصت می‌دهیم تا با ادویه‌ها به خوبی پخته شود. پس از تبخیر آب انبه، شعله را خاموش کرده و فرصت می‌دهیم کمی خنک شود. سپس همه مواد را در بلندر ریخته و ترکیب می‌کنیم. این سس را می‌توانید تا یک هفته در ظرف دربسته درون یخچال نگهداری کنید.

7 دیدگاه برای “آموزش انواع سس: طرز تهیه سس انبه”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *