طرز تهیه سس خامه ای به همراه مواد اولیه
بلاگ

آموزش انواع سس: طرز تهیه سس خامه

سس خامه چاشنی دلپذیر انواع غذا و سالاد

سس خامه یکی از خوشمزه‌ترین و البته پرکالری‌ترین سس‌های محبوب در دنیا است. این سس به دلیل طعم بسیار دلچسبی که دارد در کنار انواع سالادها و غذاهای گوشتی و حتی سبزیجات پخته یک چاشنی عالی محسوب می‌شود. از سس خامه‌ای می‌توان در کنار انواع ماهی‌های کبابی، استیک گوشت، شنیسل و سبزیجات پخته استفاده کرد. همانطور که از نام سس مشخص است، ماده اصلی تشکیل دهنده آن خامه است. برای کاهش چربی سس می‌توانید از خامه کم چرب استفاده کنید. در ادامه به معرفی مواد اولیه سس و طرز تهیه آن می‌پردازیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه سس خامه

خامه صبحانه 100 گرم

کره 40 گرم

آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری

گشنیز یا جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری

سیر رنده شده 1 حبه

نمک، فلفل قرمز و آویشن به میزان لازم

طرز تهیه سس خامه

ابتدا کره را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می‌دهیم ذوب شود. توجه داشته باشید که کره به سادگی سوخته و رنگ آن تغییر می‌کند. پس آن را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می‌زنیم تا نسوزد. بعد از ذوب شده کره، خامه را به آن اضافه می‌کنیم. برای تهیه خامه بهترین گزینه استفاده از خامه‌های صبحانه پاکت صورتی که توسط شرکت‌های لبنیاتی مختلف تولید می‌شوند، است. کره و خامه را به خوبی با ویسک یا همان همزن دستی مخلوط می‌کنیم تا مایع یکدستی به دست آید. سپس ادویه‌های مختلف و سیر رنده شده را اضافه کرده و کمی فرصت می‌دهیم تا روی حرارت به خوبی با خامه ترکیب شوند. پس از آن شعله را خاموش کرده و آب لیموی تازه را به مرور به سس اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم. آب لیمو را به تدریج اضافه می‌کنیم تا بتوانیم میزان ترشی سس را با ذائقه خود تنظیم کنیم. در نهایت گشنیز یا جعفری خرد شده به مواد افزوده و اجازه می‌دهیم با حرارت سس کمی پخته شوند. سس خامه به همین سادگی آماده شده و می‌توان از آن در کنار انواع غذاها، سالادها و سبزیجات مختلف استفاده نمود.


شرکت گودپک با سابقه طولانی در تولید انواع ظروف یکبار مصرف، مفتخر است تا مدل‌های مختلف ظرف سس یکبار مصرف را در اختیار مشتریان عزیز خود بگذارد. تمام ظروف تولیدی در گودپک از مواد درجه یک تهیه شده و دارای نشان استاندارد هستند. هدف ما در گودپک علاوه بر ارائه محصولات با کیفیت و قیمت مناسب، حفظ سلامت مشتریان است.

7 دیدگاه برای “آموزش انواع سس: طرز تهیه سس خامه”

    1. سلام و شب بخیر . من بجای پنیر پارمیزان پنیر موزرلا زدم یکم هم زدنش سخت شد ولی مزهش باحال شد و همه خوششون اومد البته بیشتر کش میومد و خوب بود

  1. من با گوشت چرخ کرده درست کردم و به جای جعفری آدویشن ریختم و پنیر پیتزا استفاده کردم ولی در کل راضی بودم از طعمش به نظرم سسش غلیظ شد فقط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *