طرز تهیه سس سزار مخصوص سالاد سزار
بلاگ

آموزش انواع سس: طرز تهیه سس سزار

نکات کلیدی برای تهیه سس سزار در منزل

یکی از علل اصلی شهرت سالاد سزار، سس آن است. در پست جداگانه‌ای به آموزش سالاد سزار پرداختیم. در این مقاله قصد داریم به تفصیل طرز تهیه سس سزار را آموزش دهیم. سس سزار در اصل تشکیل شده از روغن زیتون، سیر، نمک، فلفل، سرکه، آب لیمو، زرده تخم مرغ، سس وستشیر، پنیر پارمزان و زرده تخم مرغ است. اما همانند سالاد سزار که دارای ترکیبات مختلف و متفاوتی است، سس سزار نیز در طول زمان دستخوش تغییرات شده و در مدل‌های دیگر آن ممکن است فیله ماهی آنچوی، بیکن و… اضافه شود.
ترکیبات اصلی سس همواره ثابت است و اضافه کردن سایر مواد به سس کاملا بستگی به ذائقه شما دارد. با کم و زیاد کردن میزان مواد تشکیل دهنده سس می‌توانید در نهایت به ترکیب دلخواه خود برسید.

مواد لازم برای تهیه سس سزار

مواد مورد نیاز برای تهیه سس سزار در منزل

زرده تخم مرغ 1 عدد

آب لیمو 1 قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاوری

سس وستشیر 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 1/3 لیوان

پنیر پارمزان رنده شده 2 قاشق غذاخوری

فیله ماهی آنچوی (دلخواه) 4 عدد

سس خردل (دلخواه) 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس سزار

برای تهیه سس ابتدا باید زرده تخم مرغ را با مواد اسیدی مانند آب لیمو، سرکه، سس وستشیر مخلوط کرده و سپس قطره قطره روغن را به آن اضافه کنید تا قوام بیایید. پس برای شروع زرده تخم مرغ را درون غذاساز یا مخلوط کن ریخته و سپس آبلیمو، سرکه بالزامیک، سس وستشیر و در صورت استفاده، فیله ماهی آنچوی و سس خردل را اضافه کرده و خوب مواد را مخلوط می‌کنیم تا ترکیب یکنواختی به دست آید.
مرحله حساس تهیه سس، اضافه کردن قطره قطره روغن است. توجه به این نکته الزامیست که روغن باید حتما قطره قطره به سس اضافه شود و در تمام مدت اضافه کردن روغن، ترکیبات با سرعت ثابتی مخلوط شوند. 1/3 لیوان روغن را به همین شکل اضافه کرده و سس را به طور مداوم هم میزنیم. زمانی که روغن تمام شد، دستگاه را خاموش کرده و هم زدن سس را متوقف کنید. در غیر این صورت سس بریده شده و انسجام خود را از دست می‌دهد.

نکاتی در مورد سس وستشیر
سس وستشیر که گاهی آن را ورچستر تلفظ می‌کنند، یک طعم دهنده قوی غذاهای گوشتی و دریایی است. ترکیبات سس با توجه به کارخانه سازنده آن متفاوت است. از این سس در تهیه انواع سس‌ها یا طعم دهی به غذاهای گوشتی می‌توان استفاده کرد. سس وستشیر در فروشگاه‌های بزرگ به راحتی به فروش می‌رسد.
نکاتی در مورد ماهی آنچوی
این ماهی در آشپزی بسیار کاربردی بوده و در جنوب ایران صید می‌شود. در بازار به صورت خشک شده آن را به راحتی می‌توانید تهیه کنید. فیله آن هم به صورت کنسرو در فروشگاه‌های بزرگ در دسترس است.

3 دیدگاه برای “آموزش انواع سس: طرز تهیه سس سزار”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *