مواد اولیه و طرز تهیه سس سیب در وبلاگ گودپک
بلاگ

آموزش انواع سس: طرز تهیه سس سیب

مواد اولیه و طرز تهیه سس سیب

از ماه‌ها قبل در وبلاگ گودپک مبحث آموزش انواع سس را آغاز کرده و تا کنون بیش از ده سس مختلف و رایج را آموزش داده و با کاربرد آنها آشنا شده‌ایم. برای مشاهده سس‌ها و طرز تهیه آنها تنها کافیست بر روی آموزش انواع سس کلیک کنید.

در ادامه این مبحث آموزشی امروز به سراغ یکی از سس‌هاس ساده و بسیار خوشمزه می‌رویم. سس سیب یکی از سس‌های خوشمزه‌ای است که استفاده از آن در کنار انواع غذاها و دسرها بسیار رایج است. سس سیب را می‌توان علاوه بر سرو در کنار انواع بستنی و دسر، در کنار غذاهای گوشتی و اسنک هم استفاده کرد. برای مشاهده مواد اولیه و طرز تهیه این سس خوشمزه و کاربردی در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

مواد اولیه برای تهیه سس سیب

سیب پوست گرفته و خرد شده ۱ کیلوگرم

پوست لیموترش ۳/۴ قاشق چایخوری

چوب دارچین ۱ عدد

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

شکر قهوه‌ای ۳۰ گرم

شکر سفید ۳۰ گرم

آب ۱۲۰ میلی‌لیتر

نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سس سیب

ابتدا سیب‌ها را پوست کنده و درون قابلمه می‌ریزیم. سپس چوب دارچین، شکرها، نمک و آب را اضافه کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده و اجازه می‌دهیم به آرامی ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزد. در اواخر پخت پودر پوست لیمو ترش را به آن اضافه می‌کنیم.

پس از این اینکه سیب‌ها به خوبی پخته و آب آنها تبخیر شد، اجازه می‌دهیم کمی خنک شود و چوب دارچین را از آن خارج می‌کنیم. سایر مواد را به خوبی پوره می‌کنیم تا مایع غلیظ و یکدستی به دست آید. این سس را می‌توانید درون ظرف در بسته به مدت یک هفته در یخچال و حدود یک ماه در فریزر نگهداری کنید.

سس سیب یکی از سس‌های خوشمزه برای سرو در کنار انواع دسر و غذاهای گوشتی است.

شرکت تولید ظروف یکبار مصرف باکیفیت گودپک، سال‌هاست با تولید انواع ظروف یکبار مصرف، ظروف سالاد و انواع ظرف سس یکبار مصرف، به واسطه کیفیت بالای محصولات خود با برترین رستوران‌های ایران همکاری دارد. برای مشاهده تمام محصولات گودپک می‌توانید به قسمت معرفی محصولات مراجعه نمایید.

3 دیدگاه برای “آموزش انواع سس: طرز تهیه سس سیب”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *