مواد اولیه و طرز تهیه سس سیب در وبلاگ گودپک
بلاگ

آموزش انواع سس: طرز تهیه سس سیب

مواد اولیه و طرز تهیه سس سیب

از ماه‌ها قبل در وبلاگ گودپک مبحث آموزش انواع سس را آغاز کرده و تا کنون بیش از ده سس مختلف و رایج را آموزش داده و با کاربرد آنها آشنا شده‌ایم. برای مشاهده سس‌ها و طرز تهیه آنها تنها کافیست بر روی آموزش انواع سس کلیک کنید.

در ادامه این مبحث آموزشی امروز به سراغ یکی از سس‌هاس ساده و بسیار خوشمزه می‌رویم. سس سیب یکی از سس‌های خوشمزه‌ای است که استفاده از آن در کنار انواع غذاها و دسرها بسیار رایج است. سس سیب را می‌توان علاوه بر سرو در کنار انواع بستنی و دسر، در کنار غذاهای گوشتی و اسنک هم استفاده کرد. برای مشاهده مواد اولیه و طرز تهیه این سس خوشمزه و کاربردی در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

مواد اولیه برای تهیه سس سیب

سیب پوست گرفته و خرد شده ۱ کیلوگرم

پوست لیموترش ۳/۴ قاشق چایخوری

چوب دارچین ۱ عدد

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

شکر قهوه‌ای ۳۰ گرم

شکر سفید ۳۰ گرم

آب ۱۲۰ میلی‌لیتر

نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سس سیب

ابتدا سیب‌ها را پوست کنده و درون قابلمه می‌ریزیم. سپس چوب دارچین، شکرها، نمک و آب را اضافه کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده و اجازه می‌دهیم به آرامی ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزد. در اواخر پخت پودر پوست لیمو ترش را به آن اضافه می‌کنیم.

پس از این اینکه سیب‌ها به خوبی پخته و آب آنها تبخیر شد، اجازه می‌دهیم کمی خنک شود و چوب دارچین را از آن خارج می‌کنیم. سایر مواد را به خوبی پوره می‌کنیم تا مایع غلیظ و یکدستی به دست آید. این سس را می‌توانید درون ظرف در بسته به مدت یک هفته در یخچال و حدود یک ماه در فریزر نگهداری کنید.

سس سیب یکی از سس‌های خوشمزه برای سرو در کنار انواع دسر و غذاهای گوشتی است.

شرکت تولید ظروف یکبار مصرف باکیفیت گودپک، سال‌هاست با تولید انواع ظروف یکبار مصرف، ظروف سالاد و انواع ظرف سس یکبار مصرف، به واسطه کیفیت بالای محصولات خود با برترین رستوران‌های ایران همکاری دارد. برای مشاهده تمام محصولات گودپک می‌توانید به قسمت معرفی محصولات مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *