مواد لازم و طرز تهیه سس پستو
اسلایدر, بلاگ

آموزش انواع سس: طرز تهیه سس پستو

تاریخچه سس پستو و طرز تهیه آن

سس پستو یکی از سس‌های محبوب ایتالیایی است. تاریخچه این سس به قرن 16 میلادی و به منطقه جنوا در شمال ایتالیا برمیگردد. نام این سس از کلمه pestâ به معنی کوبیدن و له کردن گرفته شده است. علت این نام‌گذاری به طرز تهیه این سس برمی‌گردد. در این سس باید برگ ریحان‌ها عطر خود را آزاد کنند و به همین دلیل کوبیده می‌شوند. در گذشته برای تهیه سس پستو از هاون استفاده می‌شده و به همین دلیل کلمه pestâ به خوبی توصیف کننده طرز تهیه این سس است. معروف‌ترین ورژن سس پستو، سس پستوی سبز رنگ است که علت رنگ آن استفاده از برگ ریحان تازه در رسپی سس است. اما نوع دیگری از پستو وجود دارد که رگه‌هایی از رنگ قرمز در آن به چشم می‌خورد و علت آن استفاده از گوجه خشک یا فلفل دلمه‌ای قرمز رنگ در تهیه سس است. در ادامه به معرفی مواد اولیه و طرز تهیه سس پستو می‌پردازیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه سس پستو

آموزش طرز تهیه سس پستو به همراه مواد اولیه
بادام زمینی یا گردو نصف لیوان

برگ ریحان 2 لیوان

روغن زیتون نصف لیوان

پودر پنیر پارمزان نصف لیوان

سیر 4 حبه

آب لیمو 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس پستو

ابتدا بادام زمینی یا مغز گردو را در غذاساز (میکسر) ریخته و خرد میکنیم، سپس به تدریج برگ ریحان را اضافه می‌کنیم. برگ ریحان باید کاملا خرد شده و عطر و رنگ آن با بادام زمینی ترکیب شود. رنگ و عطر اصلی سس نشات گرفته از برگ ریحان است. در ادامه سیر و آب لیمو را به ترکیب اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. در نهایت در حالیکه دستگاه روشن است، به آرامی روغن زیتون را هم به ترکیبات اضافه می‌کنیم. در آخرین مرحله پنیر پارمزان را اضافه کرده و کمی از سس را می‌چشیم تا در صورت نیاز نمک، فلفل یا آب لیمو به آن اضافه کنیم.

از سس پستو به عنوان چاشنی سالاد یا برای مزه دار کردن مرغ و ماهی استفاده می‌شود. اما معروف‌ترین استفاده از این سس در سرو پاستا و پیتزا است. پیتزای پستو و استیک یا مرغ، یکی از محبوب‌ترین پیتزاها در سرتاسر دنیا به شمار می‌رود.

برای مشاهده رسپی سایر سس‌ها، می‌توانید به بخش آموزش انواع سس در وبلاگ گودپک مراجعه نمایید.

شرکت گودپک با سابقه طولانی در تولید انواع سس کاپ و ظرف سس یکبار مصرف آماده ارائه خدمات به رستوران‌ها و فست فودها در سرتاسر ایران است.

4 دیدگاه برای “آموزش انواع سس: طرز تهیه سس پستو”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *