طرز تهیه سس کچاپ خانگی به همراه مواد اولیه
اسلایدر, بلاگ

آموزش انواع سس: طرز تهیه سس کچاپ خانگی

سس کچاپ خانگی و مواد مورد نیاز برای تهیه آن

سس کچاپ (Ketchup sauce) یکی از محبوب‌ترین سس‌های مصرفی با ماکارونی و انواع ساندویچ‌هاست. این سس علاوه بر طعم ملایم و محبوبی که دارد، اگر از مواد طبیعی و سالم تهیه شود، می‌تواند خواص فراوانی هم داشته باشد. اساس سس کچاپ، گوجه فرنگی است. گوجه فرنگی سرشار از انواع ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها است و مصرف آن در رژیم روزانه به شدت توصیه می‌شود.

برای مشاهده طرز تهیه سس کچاپ خانگی با ما همراه باشید.

مواد مورد نظر برای تهیه سس کچاپ خانگی

گوجه فرنگی رسیده 25 عدد متوسطمواد اولیه برای تهیه سس کچاپ خانگی

فلفل دلمه‌ای قرمز  یک عدد

پیاز یک عدد بزرگ

پودر خردل یک قاشق مرباخوری

پاپریکا یک قاشق غذاخوری

شکر (یا شیره انگور) یک لیوان

سرکه سیب 1/5 لیوان

پودر سیر یک قاشق چایی خوری

چوب دارچین یک عدد

نمک یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس کچاپ خانگی

ابتدا گوجه فرنگی‌ها را پوست کنده و همراه با فلفل دلمه‌ای و پیاز خرد شده در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم اجازه می‌دهیم کمی بپزد. مواد تا حدی می‌پزند که نرم شوند. سپس آنها را در مخلوط کن ریخته و میکس می‌کنیم. در نتیجه تمام مواد در هم ترکیب شده و پوره‌ی گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و پیاز خواهیم داشت. در ادامه پوره را درون قابلمه ریخته و حدود یک ساعت روی حرارت بالا اجازه می‌دهیم پخته تا آبش به تدریج بخار شده و غلیظ شود. حدودا مقدار مواد پس از غلظت، به نصف مقدار اولیه کاهش می‌یابد. در حین پخت یک ساعته، چوب دارچین، پودر سیر و پاپریکا را اضافه می‌کنیم. پس از این مدت در حالیکه سس را مرتب هم می‌زنید، سرکه سیب را به آن اضافه کنید. پس از اضافه کردن سرکه سیب باید سس را مرتب هم بزنیم تا مجددا غلیظ شود. در نهایت پس از به غلظت رسیدن سس، آن را از صافی رد کرده و درون شیشه می‌ریزیم.

برای وکیوم شیشه و جلوگیری از کپک زدن سس درون شیشه، بهتر است قبل از ریختن سس درون شیشه، آن را درون آب جوش قرار داده و بجوشانید. سپس شیشه را کاملا با دستمال تمیزی خشک کنید.

برای مشاهده دستور تهیه انواع سس‌ها می‌توانید در وبلاگ گودپک با ما همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *