آموزش دنده کباب یکی از غذاهای محلی کرمانشاه
بلاگ

غذاهای سنتی ایران: طرز تهیه غذاهای محلی کرمانشاه – دنده کباب

معرفی استان و غذاهای محلی کرمانشاه

استان کرمانشاه در غرب ایران و در همسایگی استان‌های ایلام، همدان، کردستان، لرستان و کشور عراق واقع شده است. این استان و مردمان دوست داشتنی آن در طی سال‌های جنگ ایران و عراق بارها مورد حمله هوایی رژیم بعثی قرارگرفتند. استان کرمانشاه به دلیل وجود رشته کوه‌های زاگرس از تنوع گیاهی بالایی برخوردارست. این استان مهد انواع غذاها و خوراکی‌های خوشمزه است که در کنار سایر جاذبه‌های گردشگری طبیعی و تاریخی استان، به تنهایی یکی از جاذبه‌های گردشگری استان است. از جمله غذاهای محلی کرمانشاه می‌توان به ونوشک پلو، آش دوغ، آش عباسعلی، خورش کنگر، کوکوی پاغازه، والک پلو و غیره اشاره کرد، اما در بین همه خوراکی‌ها و غذاهای محلی کرمانشاه شاید معروف ترین آن دنده کباب و نان برنجی باشد. در ادامه می‌خواهیم طرز تهیه دنده کباب کرمانشاه را آموزش دهیم. پس ما با همراه باشید.

مواد مورد نظر برای تهیه دنده کباب

دنده گوسفند ۱ کیلوگرم

پیاز ۲ عدد

سیر یک حبه

فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری

سماق یک و نیم قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی نصف قاشق سوپ‌خوری

روغن زیتون ۳ قاشق سوپ‌خوری

برای تهیه دنده کباب ابتدا باید پیاز را ریز خرد کرده و و در کاسه گوری همراه با سیر له شده، فلفل سیاه، سماق، رب گوجه فرنگی و روغن زیتون مخلوط کنید. سپس گوشت دنده را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا تمام گوشت به آن آغشته شود. سپس روی ظرف را پوشانده و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال نگهداری می‌کنیم تا طعم مواد به خوبی به خورد گوشت رفته و نرم شود.

سپس گوشت را به سیخ کشیده و روی حرارت ملایم آتش اجازه می‌دهیم به آرامی مغزپخت شود.

زمان طبخ این غذا صرف نظر از آماده‌سازی گوشت، حدودا یک ساعت است. دنده کباب را می‌توان همراه با گوجه، لیموی تازه و پلو یا نان سرو کرد.

1 دیدگاه برای “غذاهای سنتی ایران: طرز تهیه غذاهای محلی کرمانشاه – دنده کباب”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *