نکات مهم در خرید و مصرف آواکادو و تشخیص آواکادو رسیده و سالم
بلاگ

نکات لازم برای خرید و مصرف آواکادو

آشنایی با خواص آواکادو و نکات لازم برای خرید یک آواکادو سالم و رسیده

آواکادو یکی از میوه‌های نسبتا کمیاب و گران قیمت در ایران است. به همین خاطر استفاده از آن چندان مرسوم نیست. با این حال نمی‌توان از خواص بی‌شمار آواکادو صرف نظر کرد. اگر تجربه چندانی در خرید و مصرف آواکادو ندارید، احتمالا در تشخیص یک آواکادوی آماده مصرف دچار مشکل خواهید شد. از آنجایی که این میوه قیمت نسبتا بالایی دارد، توصیه می‌کنیم قبل از خرید آواکادو این مقاله را مطالعه نمایید تا با نکات خرید و مصرف آواکادو و همچنین خواص آن بیشتر آشنا شوید.

در هنگام خرید و مصرف آواکادو باید به چه نکاتی دقت کرد؟

آواکادو بسته به نژادش، اشکال و رنگ‌های مختلفی دارد. آواکادو می‌تواند گلابی شکل، دایره یا بیضی بوده و طیف رنگی آن از سبز روشن تا سبز تیره متغیر است. رنگ آواکادو لزوما علامت رسیده بوده آن نیست. بنابراین در انتخاب آواکادو، بیشتر از رنگ، باید به سفتی آن توجه کنید.

در هنگام خرید آواکادو دقت کنید که لک دار نباشد. از آنجا که آواکادو پس از چیده شدن از درخت، رسیده می‌شود، برای خرید آن را در دست گرفته و به آرامی فشار دهید. اگر کاملا سفت باشد، یعنی هنوز نرسیده است. این آواکادو برای رسیده شدن به مدت زمان بیشتری نیاز دارد. البته توجه به این نکته الزامیست که ممکن است آواکادوهای خیلی سفت، هرگز رسیده نشوند. پس در هنگام خرید، قید آواکادوهایی که خیلی سفت هستند، بزنید.تشخیص آواکادوی رسیده از آواکادوی کال

اگر آواکادو کمی فشرده میشد، یعنی علی‌رغم کال بودن، شانس رسیدنش وجود دارد و باید چند روز در روزنامه و در دمای محیط نگهداری شده تا رسیده شود. اگر آواکادویی با شرایط فوق و قیمت مناسب پیدا کرده ولی قصد مصرف سریع آن را ندارید، می‌توانید آن را خریداری کرده و در روزنامه نگهداری کنید تا رسیده شود. سپس از آن در انواع سالاد یا نوشیدنی استفاده کنید.
در حالت سوم، اگر آواکادو را فشار داده و گوشتش کمی داخل می‌رود، یعنی کاملا رسیده و آماده مصرف است.

در نهایت اگر آواکادو بسیار نرم است و به راحتی فشرده می‌شود، یعنی عمر مفید مصرف آن گذشته و دیگر قابل استفاده نیست.

چگونه آواکادو را نگهداری کنیم؟

همانطور که قبلا ذکر شد، برای رسیده شدن آواکادو باید آن را در روزنامه پیچیده و در دمای محیط نگهداری کنید. هر روزبه آواکادو سر زده و بررسی کنید تا خراب نشود. اگر آواکادو به طور طبیعی رسیده نشود، می‌توانید چند عدد سیب کنار آن قرار دهید. سیب روند رسیده شدن آواکادو را سرعت می‌بخشد. در صورتیکه مایل هستید آواکادو دیرتر برسد تا بتوانید طولانی‌مدت از آن نگهداری کنید، بدون پاکت داخل یخچال نگهداری کنید.
برای نگهداری آواکادوی برش خورده، میتوانید سطح مجاور با هوا را با کمی روغن مایع چرب کرده و درون سلفون داخل یخچال نگهداری کنید.
آواکادو هم مانند موز و سیب در مجاورت با هوا سیاه می‌شود. برای جلوگیری از تغییر رنگ آواکادو، می‌توانید چند قطره آبلیمو روی آن بریزید.

خواص آواکادو

  1. سرشار از انواع ویتامین‌ها از جمله ویتامین B، E و فولیک اسید است.
  2. منبع غنی بتا سیتسترول است که در کاهش کلسترول خون موثر است.
  3. سرشار از پتاسیم بوده و درکنترل فشار خون موثر است.
  4. دارای آنتی اکسیدان قوی و موثر در پیشگیری از ابتلا به پیری زودرس است.
  5. سطح بالای فولات در آواکادو بدن را در برابر سکته مغزی محافظت می‌کند.
  6. دارای مواد مغذی برای طراوت و شادابی پوست است.

از آواکادو می‌توانید در انواع سالاد و نوشیدنی استفاده کنید. از آواکادو در تهیه سالاد گواکاموله و انار که قبلا به آموزش آن پرداختیم، استفاده شده است.

3 دیدگاه برای “نکات لازم برای خرید و مصرف آواکادو”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *